medarbejdere

Alle vores medarbejdere er ansat eller har været ansat i mange år på et hospital samtidig med at de scanner på Ultralydklinikken for Gravide.

Det giver dig vished for, at du kommer til en medarbejder, som har erfaring og følger med på kurser og kongresser.

Alle medarbejdere er særlig udvalgte - ikke kun fordi de er meget dygtige, men også fordi de er hyggelige og dejlige mennesker opsat på at give dig og dine nærmeste en dejlig oplevelse. Der er altid sat god tid af til scanningerne, og du vil føle en ro på klinikken, som du ikke finder på hospitalet.

 

Lillian Skibsted er overlæge, ph.d. og ejer klinikken. Speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Lillian Skibsted grundlagde klinikken i år 2000.
Lillian Skibsted har skrevet afhandling om, hvordan man kan måle fosterets vækst i livmoderen ved hjælp af ultralydscanning, og hvordan man ved hjælp af Doppler kan vurdere fosterets tilstand i livmoderen. Lillian Skibsted har de sidste 25 år udelukkende beskæftiget sig med diagnostik af fosterets sygdomme, og har taget Diplomeksamen i Føtal Medicin fra Fetal Medicine Foundation i London. Lillian Skibsted er overlæge på en stor føde- og ultralydafdeling på et hospital.

Lillian har stor erfaring i at foretage 3D/4D scanninger.

Majken Lundstrøm er overlæge og speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Majken har været ansat på klinikken siden 2005. Majken har i mange år udelukkende været beskæftiget med at foretage ultralydskanning af gravide på et stort hospital i København, hvor hun er overlæge. Majken har stor rutine i at skanne og at vurdere om fosteret er normalt udviklet. Majken har også stor rutine i at foretage 3D/4D skanninger og har været på 3D/4D kurser i udlandet.

Majken er certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til nakkefoldsskanning.

Helle Zingenberg er overlæge og speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Helle har været ansat på klinikken siden 2006. Helle har i mange år kun beskæftiget sig med gravide på et stort hospital i København, hvor hun er overlæge og hun har stor erfaring i at foretage ultralydskanning af babyen i maven. Helle har stor rutine i at vurdere om dit barn er normalt udviklet og trives, som det skal. Helle er certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til nakkefoldsskanning.

Helle har stor rutine i at foretage 3D/4D skanninger og har været på 3D/4D kurser i udlandet.

Bodil Hvingel er overlæge og speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Bodil har arbejdet med føtal medicin i mange år i Tromsø og har de sidste to år også arbejdet på et stort sygehus i København. Bodil kom til klinikken i 2019. Bodil har stor rutine og lang erfaring i at vurdere om fosteret udvikler sig normalt. Bodil har taget en Diplom uddannelse ved RCOG i London med fokus på ultralyd af gravide.

Bodil har stor erfaring i at foretage 3D/4D scanninger.

Bodil arbejder for øjeblikket halv tid i Tromsø og halv tid i København.

Dyveke Spliedt er jordemoder.

Dyveke har, som en af de få jordemødre i Danmark, en uddannelse i obstetrisk ultralydscanning. Denne uddannelse har Dyveke taget i Holland, da den ikke findes i Danmark. Hun har siden år 2000 beskæftiget sig udelukkende med ultralydscanning af gravide. Dyveke er certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til nakkefoldsskanning og misdannelsesskanning. Dyveke arbejder til daglig på en stor ultralydafdeling på et hospital i København.

Dyveke har desuden været på 3D/4D kursus i udlandet. Dyveke har været ansat på Ultralydklinikken for Gravide siden 2008.

Vibeke Berg er jordemoder.

Vibeke har i mange år scannet gravide både på Herlev og Roskilde Hospital. Vibeke er nu ansat på Roskilde Hospital og her foretager hun alle former for scanning af den gravide - lige fra den tidlige scanning, nakkefoldsscanning, misdannelsesscanning og tilvækstscanninger. Vibeke er certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til nakkefoldsskanning og misdannelsesscanning.

Vibeke har også stor rutine i at scanne 3D/4D. Vibeke har været ansat på Ultralydklinikken for Gravide siden 2012.

Benedicte Stavnstrup er sonograf.

Benedicte er ansat på Ultralydklinikken på Rigshospitalet. Benedicte har scannet gravide i mere end 20 år og er meget rutineret i alle scanninger i graviditeten. Benedicte er certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til nakkefoldsscanninger og misdannelsesscanninger.

Benedicte har også stor rutine i 3D/4D scanninger. Benedicte har været ansat på Ultralydklinikken for Gravide siden 2014.

Elsebeth Hansen er sonograf.

Elsebeth har foretaget ultralydscanninger på Føtalmedicinsk Klinik på Rigshospitalet i næsten 8 år.
Elsebeth er derfor meget rutineret i alle former for scanning af gravide - tidlig scanning, nakkefoldsscanninger, misdannelsesscanning og tilvækstscanning. Elsebeth har også erfaring med 3D/4D scanninger.
Elsebeth er certificeret i nakkefoldsscanning og misdannelsesscanning og har deltaget i mange kurser og en Verdenskongres i Italien.
Elsebeth blev ansat på Ultralydklinikken for Gravide i 2018.

 

Skal du være vores næste medarbejder?

Ultralydklinikken for Gravide modtager gerne uopfordrede ansøgninger.

Vi er et team af dejlige medarbejdere, og hvis du er erfaren i at scanne gravide på samme niveau, som på hospitalerne kan du blive vores næste kollega.

 

 

Her en kort præsentation af vores skønne sekretærer:

Louise, Nicole, Katrine H og Cathrine D er lægestuderende. Line og  Mathilde er jordemoderstuderende. Og én af dem er til stede på klinikken, når du kommer.

De har alle en stor faglig viden, og hjælper gerne vores kunder med gode råd og vejledning om skanningerne. Vi har mange internationale kunder og alle sekretærer er flydende i engelsk. Sekretærerne svarer også telefonen og kan rådgive dig i hvilken scanning, der passer til dit behov.