Køn og tilvækst

'Den lille kønsscanning' 

- Ønsker du blot køn og hjerteblink er det denne scanning, du skal vælge. Vi kan se køn fra fulde 14 uger = 14+0. Vi har kønsgaranti. Kan vi ikke se kønnet, får du en ny tid gratis.

Vi afsætter 15 min til dit besøg. Denne korte scanning er kun en tryghedsscanning.
Du får 5-6 billeder i sort/hvid samt mange billeder og små videoklip gemt på en DVD.
Hvis det er muligt kan vi prøve med lidt 3D/4D både almindelig og i HD, men vi kan ikke garantere at det kan lade sig gøre.

 

Prisen kun 500 kr.

'Den lille kønsscanning ' indgår ikke i noget rabatordninger.

Ofte stillet spørgsmål: Hvorfor kan I se køn fra uge 14, når ingen andre klinikker tilbyder dette?  Vores svar er, at vi alle er meget højt uddannet til ultralydskanning. Det er ikke muligt at se køn før uge 12 og venter man til uge 14, kan man være helt sikkert på resultatet. Vi har endnu ikke taget fejl i de mange år, vi har haft dette tilbud.
 

 


'Den store køn- og tilvækstscanning' 

Vi afsætter 30 min til dit besøg. Vi kalder denne scanning tilvækst og køn, da barnet bliver set efter for trivsel, blodgennemstrømning i navlesnoren, mængden af fostervand. Moderkagens placering (kan først helt vurderes efter uge 18) og evt. måling af livmoderhalsens længde.

Barnet bliver målt og målene bliver sat ind i en rapport, så du kan se, hvordan målene ligger i forhold til forventet i den uge, du er i. Kønnet får du også at vide, hvis du ønsker det, og vi har kønsgaranti. Vi lytter til hjertelyden, og den bliver optaget på din DVD.

Denne scanning er af samme høje faglige kvalitet, som den du får på hospitalet, hvis din jordemoder eller læge henviser dig til en ekstra scanning, hvis hun synes, at der er behov for det. Vores personale scanner også på hospitalerne, du får derfor den samme kvalitet hos os som på dit fødested.

 

Hvad får jeg med hjem ved tilvækst og køn skanning, hvor der er afsat 30 min til mit besøg:

  • Hele undersøgelsen optaget på DVD som én lang film på 10-15 min.
  • Det meste optages i 2D skanning men der optages også i 3D/4D i almindelig og evt. HD
  • 8-10 billeder printet i sort/hvid
  • Alle billeder gemt på DVD, så du kan sende dem rundt til familie og venner
  • 2 farvebilleder
  • Du får en skriftlig rapport med hjem med barnets vægt og mål
  • En smart plastik kuvert med knap til dine billeder og svangrepapir
     

Vi benytter de samme målemetoder, som hospitalerne og udregningen foregår via ASTRAIA, som hospitalerne også benytter. Du kan derfor let sammenligne din scanning fra hospitalet med din scanning på Ultralydklinikken for Gravide.

 

Har du spørgsmål til lægen om din graviditet, så klarer vi også dem.

Efter uge 30 kan man skønne om barnet vil blive meget stort ved fødslen. Børn med stor fødselsvægt er allerede på dette tidspunkt store børn.

Fosterets udvikling bliver også undersøgt, men med det forbehold at jo senere i graviditeten man skanner, jo sværere er det at se alle detaljer.

Vores kønsbestemmelse er helt sikker. Hvis vi ikke kan se kønnet aftales en ny tid, som er gratis. Vi bliver ved, til vi er helt sikre på, at du får det rigtige svar.