fbpx

Scanninger på højeste niveau igennem hele din fertilitets- og graviditetsrejse

Hos Ultralydklinikken for Gravide har vi specialiseret os i at skabe et så trygt fertilitets- og graviditetsforløb for dig som overhovedet muligt.

Gennem scanninger og tests på allerhøjeste niveau samt den bedste teknologi, der findes på markedet, tilbyder vores dygtige og omsorgsfulde personale at følge og støtte dig – lige fra dit ønske om at blive gravid til din terminsdato.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige klinik på Ny Østergade i København.

Fertilitetsscanning

Har du brug for en scanning i forbindelse med fertilitetsbehandling?

Tidlig scanning

Få vished om, at alt er som det skal være. Denne scanning er mulig fra uge 6+0.

Kønsscanning

Kan du ikke vente? Vi tilbyder kønsscanning allerede fra uge 14+0.

Nakkefoldsscanning

I kombination med en Doubletest beregner vi risiko for Downs Syndrom.

Se vores flotte billedgalleri

Noget af det allerbedste ved vores arbejde her på klinikken, er at vi får lov til at kigge ind til alle de små, skønne babyer, der ligger og venter på at komme ud til verden.

I vores billedgalleri kan du se nogle af alle de flotte billeder, vi har taget i tidens løb. Vi har selvfølgelig fået lov af de kommende forældre til at vise dig dem.

Misdannelsesscanning

Vi hjælper dig med at få en god oplevelse med barnets første helbredsundersøgelse.

Tryghedsscanning

Har du brug for ekstra tryghed? Sammen kigger vi ind til baby, om alt er OK.

Tvillingescanninger

Følg med i tvillingernes forunderlige rejse allerede fra du er 5 fulde uger gravid.

3D/4D scanning

Tag et kig ind i babys hemmelige verden. Det er en vidunderlig oplevelse!

Familie og venner er hjerteligt velkomne

Hos Ultralydklinikken for Gravide har vi god plads, så har du lyst til at invitere din familie, venner eller veninder med til en scanning, er I alle hjerteligt velkomne.

Vi har plads til fire gæster i vores scanningsrum, men er I flere, kan vi sagtens bytte rundt undervejs – og vores venteværelse er hyggeligt og rart at opholde sig i, indtil det er tid til at kigge med.

Det er som regel en fantastisk oplevelse – både for kommende søskende, store som små, og bedsteforældre – at møde deres lille nye familiemedlem på denne måde.

Vi glæder os til at se jer!

Vidste du?

Ultralydsscanning foregår ved, at lydbølger sendes ind til baby, og reflekterer information tilbage, som gennem avanceret teknologi kan omdannes til et billede, som øjet kan forstå. Vi kan scanne i 2D, 3D og 4D.

Princippet kendes fra naturen, idet det er sådan, flagermusen orienterer sig. Det er derfor en fuldkommen ufarlig måde at få kendskab til babys trivsel på.