fbpx

3D/4D scanning

En 3D/4D scanning er en enestående oplevelse! Ved hjælp af avanceret software, kan vi få det til at se ud som om, vi lyser ind i din livmoder, så du kan kigge ind til din søde, lille baby.

Den seneste nye teknologi tillader os at belyse baby fra alle sider, og vi kan derfor se de sider af barnet, som tidligere lå i skygge. Det betyder også, at vi kan få nogle utroligt flotte billeder, allerede tidligt i din graviditet.

Denne scanning inkluderer en sundhedsundersøgelse af din baby – uanset om du vælger den store eller den lille scanning.

Varighed, den store: 45 min.
Pris, dagstimer hverdage: kr. 1.300,-
Pris, aften el. lørdag: kr. 1.500,-

Varighed, den lille: 30 min.
Pris, dagstimer hverdage: kr. 950,-
Pris, aften el. lørdag: kr. 1.050,-

Vi kan lave 3D/4D scanninger igennem hele din graviditet. De flotteste billeder får du imellem graviditetsuge 26 – 32.

Da den teknologi, vi benytter til vores scanninger, er den bedste, der findes på markedet, har vi mulighed for at foretage 3D/4D scanninger meget tidligt i din graviditet. Allerede fra 7 fulde uger kan det lade sig gøre at scanne det lillebitte foster.

De nuttede babybilleder, som er mulige, når du kommer lidt længere hen i din graviditet, kan vi dog ikke lave i de tidligere scanninger – ganske enkelt fordi din baby endnu ikke har udviklet sig så meget. Ønsker du billeder af små buttede kinder, en trutmund og nogle gange endda langt hår og øjenvipper, anbefaler vi, at du kommer imellem graviditetsugerne 26 – 32, og for de allerbedste billeder, imellem uge 28 – 30.

Omvendt kan man sige, at hele din baby kan være på skærmen i de tidlige uger – indtil ca. uge 17 – så oplevelsen er blot anderledes, men kan sagtens være lige så stor, som i de senere graviditetsuger. Hvert stadie af din graviditet har sin særlige charme, og vi er her for at hjælpe dig med at indfange den på helt nært hold.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at give dig den bedste oplevelse

Efter 33 uger aftager mængden af fostervand, og det vil sjældnere kunne lykkes at få gode 3D/4D optagelser. Der skal nemlig være en god mængde fostervand foran ansigtet for at få gode billeder, og fosteret skal ligge med ansigtet udad. Dog er mængden af fostervand meget individuel, og det er ofte lykkedes os alligevel – med stor tålmodighed

Hvis din moderkage ligger på forvæggen af livmoderen (mellem barnet og huden), kan den skygge for optagelsen, men så prøver vi at scanne fra siden af livmoderen. Heldigvis har både vores læger og jordemødre stor erfaring med at scanne, og vi gør altid, hvad vi kan, for at give dig den bedst mulige oplevelse.

* ​Hvis barnet ligger helt umuligt til gode billeder, vil du selvfølgelig få tilbudt en ny scanning gratis.

Book tid online

Du finder ledige tider i vores online bookingkalender. Vi glæder os til at se dig!

Gratis omscanning inkluderet *

Det får du med hjem: Den store 3D/4D

 • Rapport med alle barnets mål og vægt på scanningstidspunktet.
 • Kønnet på barnet, hvis du ønsker det.
 • Flotte billeder printet i sort/hvid.
 • 4-5 farvebilleder. Mulighed for tilkøb af flere.
 • Rapport med alle barnets mål og vægt på scanningstidspunktet.
 • Alle billeder gemt på USB. Du kan medbringe en USB eller købe en af os til 50 kr.
 • Smart plastikmappe til dine svangrepapirer, samt vores beskrivelse og billeder.

Det får du med hjem: Den lille 3D/4D

 • Rapport med alle barnets mål og vægt på scanningstidspunktet.
 • Kønnet på barnet, hvis du ønsker det.
 • Flotte billeder printet i sort/hvid. 
 • 2-3 farvebilleder. Mulighed for tilkøb af flere.
 • Alle billeder gemt på USB. Du kan medbringe en USB eller købe en af os til 50 kr.
 • Smart plastikmappe til dine svangrepapirer, samt vores beskrivelse og billeder.
 • Mulighed for at tilkøbe ekstra scanning for kr. 400,- på hverdage eller kr. 550,- aften/lørdage.

»Fantastisk!«

Var til kønsscanning hos ultralydsklinikken i København og det var en fantastisk oplevelse! Meget behagelige lokaler! Jordemoderen jeg desværre ikke husker navnet på var så sød og imødekommende og gav sig fint tid til at fortælle og forklare samt at tage gode billeder af vores kommende datter. Skærmen havde en god størrelse hvor både min kæreste og jeg tydeligt kunne følge med hele vejen igennem. Kommer uden tvivl igen. Kan kun anbefales herfra!

Stefanie | Trustpilot

♥♥♥♥♥

Har du spørgsmål til lægen eller jordemoderen om din graviditet, så klarer vi også dem

Vores erfarne læger og jordemødre sikrer høj kvalitet. Alle ansatte på klinikken har også hospitalsjob, hvor de varetager ultralydscanning af gravide. Det giver dig tryghed for, at det ikke er hvem som helst, der skal scanne dit barn.

Vi benytter de samme målemetoder, der benyttes på hospitalerne, og udregningen foregår via ASTRAIA, som hospitalerne også benytter. Du kan derfor let sammenligne med de mål, du får fra os med evt. tidligere mål, du har fra hospitalet .

.

Vidste du?

Hvis du er medlem Sygeforsikringen Danmark kan du få kr. 300,- i tilskud til 3D/4D scanningen, hvis den udføres af en jordemoder og besøget er på 45 min. Vores jordemødre arbejder sædvanligvis på hverdage, og kun om dagen. Du skal derfor huske at fortælle, om du er medlem og ønsker at benytte dig af tilskuddet, når du booker en tid.

Find os på SoMe