fbpx

Lille kønsscanning

Den lille kønsscanning er god at vælge, hvis du blot vil have kønnet at vide tidligt i graviditeten.

Vi kan se kønnet allerede fra uge 14+0. Vi bliver ved til vi kan give 100 % sikkerhed for dit barns køn. Kan vi derfor ikke se det første gang du kommer, får du en ny tid gratis.

Vi afsætter 15 min til dit besøg på klinikken. Det meste af tiden vil vi bruge på scanningen for at se køn, men vil gøre vores bedste for også at se så meget som muligt. Dog vil vi ikke have tid til målinger og en rapport. Ønsker du også dette, skal du vælge en scanning, som varer 30 min. eller mere.

Varighed: 15 min.
Pris: kr. 500,-

Det får du med hjem

  • 5-6 billeder printet i sort/hvid.
  • Et fint tillykke-kort med kønnet.
  • Mappe til alle dine svangrepapirer.
  • Billeder og små video klip bliver sendt til din mail.

Book tid online

Du finder ledige tider i vores online bookingkalender. Vi glæder os til at se dig!

»Nærværende og hjertevarmt«

Det var så rar og mindeværdig oplevelse. Meget smukke, varme og rolige omgivelser. Dejlig velkomst, og super nærværende og hjertevarm jordemoder.

Vil helt klart anbefale alle at benytte stedet, jeg vil i hvert fald selv komme tilbage hvis jeg ønsker flere scanninger eller får flere børn i fremtiden.

Annika | Trustpilot

♥♥♥♥♥

»Stor ros til jer!«

Venlig og åben velkomst, og super behagelig scanning. Jeg skulle ikke have kønnet at vide med det samme, men min svigerinde skulle have resultatet. Klinikken fik min svigerindes mail, og gav hende besked om kønnet. Alt virkede perfekt, og vi havde en fantastisk genderreveal et par dage efter 🙂

Under selve scanningen så jeg baby, og hørte hjertelyd. Der blev ikke skyndet på processen, og alt var trygt og behageligt 🙂 Stor ros til jer!

 

Tina | Trustpilot

♥♥♥♥♥

Vidste du?

Ultralydklinikken for Gravide er en lægefagligklinik, hvilket betyder, at alt vores personale har en specialiseret, sundhedsfaglig uddannelse. Hos os er du derfor altid sikret professionel og kompetent vejledning i forbindelse med din scanning.

Vurderer vi, at du har behov for videre behandling, har vi også mulighed for at henvise dig direkte til hospitalet.

Find os på SoMe