Scanningsudstyr

På vores klinik benyttes den nyeste teknologi inden for 3D/4D HD scanning.

Vores ultralydapparater er E8 fra GE, som er et af de førende mærker på markedet. Vi har lige fået opdateret software således at du får de bedste billeder på markedet.

 

Ved 3D/4D HD scanning

Får man de flotteste billeder med det mest moderne udstyr.

Begge ultralydapparater er tilkoblet en fladskærm af højeste kvalitet, så du straks se kvaliteten af dine billeder.

Til alle 3D/4D skanninger optager vi undersøgelsen direkte ned på en DVD, der optages som én lang film.

Alle de udprintede billeder gemmer vi på en anden DVD, så du har en back up af dine billeder og også selv kan lege med dem.

På klinikken i Ny Østergade 5, Kbh kan vi give dig en helt vidunderlig oplevelse med naturlig 3D/4D skanning.

Det er den nyeste teknologi i HD fra GE. Vi har købt et helt nyt ultralyd apparat med de nyeste ultralydprober. Det er proberne, som giver det skarpe billede.

 

2D Skanning

Ved 2D skanning sendes lydbølger lodret ned og de reflekteres lodret op igen. Man ser derved en 'skive' af fostret, altså højden og bredden af det område man skanner hen over.

 

3D Skanning

Ved 3D skanning sendes lydbølgerne ud i mange forskellige vinkler. Det ekko, der reflekteres behandles af et højt avanceret computerprogram, der skaber et 3-dimensionelt volumen billede af fostrets eller dets organers overflade. Det giver mulighed for at man kan se bredde, højde og dybde i billederne - altså alle 3 dimensioner.

 

4D Skanning

Ved 4D forståes, at man ser en række 3D billeder så hurtigt efter hinanden, at det ligner en film. 4D er et 3D billede, der bevæger sig. Det hedder 4D fordi billedet bevæger sig og tiden er den 4. dimension.