Priser

Tilskud fra 'Sygeforsikringen Danmark'

Fra 1. januar 2012 giver Sygeforsikringen Danmark tilskud til jordemoderkonsultation i forbindelse med scanning. Tilskuddet udgør 30% af egenbetaling og max 300 kr. pr. besøg. Der gives i alt 2400 kr. i tilskud i løbet af graviditeten.

Hvis du ønsker at benytte dig af dette tilskud, skal du ved bookning bede om at blive scannet af vores jordemødre. Tilskuddet fra Sygeforsikringen Danmark gives kun til jordemoderkonsultation og scanning på 45 min. Vores læger og jordremødre giver som altid gode råd om din graviditet og svarer på alle dine spørgsmål i forbindelse med skanningen. Hvis du er i tvivl om tilskuddet gælder dig, kan du kontakte 'Danmark'

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark i gruppe 2 kan du få tilskud til scanning hos en gynækolog, og du skal derfor vælge en af vores læger til scanningen.

Panorama basis test -blodprøve fra mor til kromosombestemmelse af foster (NIPT) inkl. scanning:
Panorama basistest giver risikoberegning for trisomi 21 (Downs syndrom) trisomi 18 (Edwards syndrom) samt trisomi 13 (Patau syndrom), Turners syndrom samt triploidi (tre kromosomer af alle kromosomer). Og kønnet findes også med stor sikkerhed.
Panorama basis testen kan ikke udføres hvis du har en tilgrundegået tvilling, men gerne ved tvillinger og graviditet efter donoræg.

4500 kr.

Panorama basis test inkl. risikoberegning for 22q11.2 deletion - DiGeorge, Inkl scanning.
Panorama basis test giver risikoberegning for trisomi 21 (Downs syndrom) trisomi 18 (Edwards syndrom) samt trisomi 13 (Patau syndrom), Køn og kønskromosomer, triploidi (tre kromosomer af alle kromosomer) og DiGeorge en inkluderet i denne test.
Panorama testen med DiGeorge kan ikke benyttes ved tvillinger, ved en tilgrundegået tvilling eller ved graviditet med donoræg.

4500 kr.

Panorama udvidet test,  inkl 22q11.2 deletion samt Prader-Willi syndrom, Angelman syndrom, 1p36 syndrom og Chri-du-chat syndrom. Inkl. scanning.
Panorama  test inkl. 5 microdeletioner giver risikoberegning for trisomi 21 (Downs syndrom) trisomi 18 (Edwards syndrom) samt trisomi 13 (Patau syndrom), Køn og kønskromosomer, triploidi (tre kromosomer af alle kromosomer) og DiGeorge, Prader - Willi syndrom, Angelman syndrom, 1p36 deletion og Cri-du-chat syndrom.

Panorama testen med 5 microdeletioner kan ikke benyttes ved tvillinger, ved en tilgrundegået tvilling eller ved graviditet med donoræg.

5800 kr.

Harmony Test - blodprøve fra mor til kromosombestemmelse af foster (NIPT):

inkluderer genetisk rådgivning - grundig scanning for misdannelser, hvis du er efter uge 13- scanningsrapport - telefonisk opringning, så snart svaret kommer - svar på email inkl rapport. Kan tages fra fulde 10 uger - svar efter ca. 8-10 dage. Undersøger kromosom 21, 13, 18 samt køn og om der er normal kønskromosomer. Undersøgelse for DiGeorge kan også tilvælges og er inkl. i prisen.
Harmony testen kan bruges ved tvillinger, gravid efter IVF og sæd- og ægdonor Men ikke ved en tilgrundegået tvilling.

4700 kr.
Cystisk Fibrose Test

- blodprøve fra armen. Undersøger om du er bærer af cystisk fibrose genet. Undersøger 50 gener for cystisk fibrose. Inkluderer genetisk rådgivning - terminsscanning, hvis du er gravid - telefonisk opringning så snart svaret kommer - samt skriftlig rapport på email.

4550 kr.
Tidlig scanning fra uge 6:

Vi afsætter 15 min til dit besøg. Du får 3-4 sort/hvide scanningsbilleder. Der beregnes en termin.

600 kr.

Den anden og efterfølgende tidlige tryghedsscanninger frem til fulde 13 uger. Du modtager et VÆRDIKORT ved første scanning, som du kan bruge lige så ofte, du vil.

300 kr.
Nakkefoldsscanning :

Fra 11+4 til 13+6 uger - risikoberegning og rådgivning inkl. DVD (30 min afsat til dit besøg, lidt 3D)

1200 kr.
Doubletest :

(kun sammen med nakkefoldsscanning)

600 kr.
Misdannelsesscanning:

efter 13 uger og i hele graviditeten - køn efter uge 14 (45 min afsat til dit besøg, billeder, 2 DVD, lidt 3D)

1900 kr.
Den lille kønsscanning - efter uge 14:

15 min afsat til dit besøg. Fra fulde 14 uger. Kun hyggescanning. du får 5-6 sort/hvide scanningsbilleder og DVD med mange billeder og små videoklip eller medbring en USB til dine billeder og små film.

500 kr.
3D/4D scanning - den lille :

Vi anbefaler denne scanning i uge 25-32.  Vi afsætter 30 min til dit besøg på klinikken. Dette inkluderer scanning, rapportskrivning med vægt på barnet og snak med sonograf eller læge.  Du bliver scannet i omkring 15 min.  I denne scanning er der ikke gratis omscanning, hvis vi ikke får billede af ansigtet.  Du får 3-4 farvebilleder og 10-15 sort/hvid billeder. Du får ingen film af hele undersøgelsen.
En omscanning kan tilkøbes for 400 kr.

Du kan ikke få tilskud fra 'Danmark' til denne scanning, da den kun varer 30 min.

900 kr.
3D/4D skanning - den store:

Vægt, blodgennemstrømning i navlesnor, moderkage, fostervand og en masse sjov med flotte billeder i naturlig 3D/4D. En lang film på DVD af hele undersøgelsen - tale hvis du ønsker det - husk at bede om det - mange billeder 20-30 stk i sort/hvid - 4-5 farvebilleder - alle billeder gemt på DVD eller USB. (45 min afsat til dit besøg)

Kan du komme om dagen er der rabat :-)

Hvis du er medlem af 'Danmark' og booker hos vores jordemødre, får du 300 kr. i tilskud fra´'Danmark'.

 

3D/4D scanning kl. 9.00-15.00 :

(evt. rabat på 300 kr. fra'Danmark' - hvis du er medlem og bliver scannet af jordemoder)

1300 kr.

3D/4D scanning kl. 16.00-21.00 samt lørdag/helligdag :

(evt. rabat på 300 kr. fra'Danmark' - hvis du er medlem og bliver scannet af jordemoder)

1500 kr.

Hospitalsscanning

Denne scanning er til dig, der er bekymret for om barnet vokser, som det skal og er ligeglad med billeder og DVD. Der udregnes en fostervægt og der måles flow (Doppler) i blodkar i hjernen og i navlesnoren. Mængden af fostervand vurderes. Længden af livmoderhalskanalen måles, hvis det ønskes. Der afsættes 30 min til dit besøg.

1000 kr.

Hospitalsscanning med rabat
Har du været til scanning tidligere i din graviditet på Ultralydklinikken for Gravide og ønsker Hospitalsscanning, så giver vi 100 kr. i rabat på denne scanning. Scanningen indeholder al det du kan læse under 'Hospitalsscanning'

900 kr.
Scanningspakke :

Har du været til 'Den store tilvækst og kønsscanning' samt senere 3D/4D scanning i samme graviditet, får du en dejlig ammepude fra Vanilla Design (Pris i butikkerne 400 kr.), når du kommer til den sidste skanning. Vi vil nemlig gerne støtte amningen.

 

Hjertelydbamse :

Bamsen har en fast indspillet hjertelyd med rolig beroligende rytme samt en lille vuggevise, som man kan skifte over til. Findes i forskellige udgaver med lyseblå, lyserød eller beige hue og forskellige dyr.

399 kr.

BBHugme :

Stor ammepude i forskellige farver. Sælges på www.oddfrida.dk og på klinikken. Ved køb i forbindelse med 3D/4D scanning gives 200 kr. i rabat.

1399,95 kr.

Nabby Babyalarm :

Super babyalarm med lang rækkevidde og kører via din mobil.  Køber du den i forbindelse med en 3D/4D scanning på Ultralydklinikken for Gravide gives 200 kr. i rabat.

1199 kr.

 

Betaling er kontant eller med Dankort.

Ved betaling med udenlandske kort fra et ikke EU land (VISA eller Mastercard) pålægges et gebyr til banken på 3%.  Ved betaling med kort udstedt i et EU land pålægges ikke gebyr.

Ved alle skanninger udprintes billeder. Husk at ultralydbilleder ikke kan lamineres.