fbpx

Tryghedsscanning

En tryghedsscanning er oplagt for dig som gravid, der ønsker ekstra sikkerhed for, at baby har det godt inde i maven, og ikke er hverken for stor eller lille.

Denne scanning kalder vi også for hospitalsscanning, da scanningen er den samme som den, der tilbydes på hospitalerne. Udover deres engagement her hos os, er alle vores medarbejdere ansat på et hospital, og du får derfor den samme høje grad af professionalisme og kvalitet , som på du ville få hospitalet.

Under en tryghedsscanning måler vi fostervægten, laver en måling af din livmoderhals (kun ved 30 min.), samt flowet i navlesnoren. Vi anbefaler denne scanning fra uge 20 til termin.

Varighed: 30 min.
Pris, hvis du er ny kunde: kr. 1.000,-
Pris, hvis du allerede er kunde: kr. 900,-

Varighed: 15 min. – kun et lille kig
Pris: kr. 600,-

Vi sætter 30 minutter af til dit besøg på klinikken.

I forbindelse med denne scanning, vil baby blive målt på hovedet, maveomfang og lårknogle. Der vil blive målt flow i navlesnoren med det formål at vurdere, om baby får næring nok. Mængden af fostervand vurderes også. Hvis du ønsker, det kan livmoderhalsen blive målt. Dette gøres ved en vaginal ultralydundersøgelse.

Vi kan ikke love dig gode billeder til denne scanning, men vi vil gøre vores bedste. Du får 5-6 sort/hvid billeder på print, og evt. små videoklip, der sammen med billederne vil blive sendt til din e-mail.

Du kan også får en lille tryghedsscanning på 15 minutter.

Denne scanning kan du booke, hvis du blot lige vil hilse på baby. Det er en meget kort scanning, hvor vi samlet sætter 15 minutter af til dit besøg på klinikken.

Vi anbefaler denne scanning fra uge 13+0 til uge 20. Hvis du vil have fuld sikkerhed for, at baby har det godt, skal du vælge scanningen på 30 minutter, alternativt en 3D/4D scanning.

Denne scanning indeholder ikke mål på baby.

Vi kan ikke love dig gode billeder, men vi vil gøre vores bedste. Du får 2-3 sort/hvid- billeder på print og evt, små videoklip, der sammen med billederne vil blive sendt til din e-mail.

Det får du med hjem ved tryghedsscanning på 30 min.

  • Sikkerhed for, at baby har det godt
  • Skriftlig rapport baseret på det samme udregningssystem, der anvendes på hospitalerne.
  • Sammenligningsgrundlag for evt. tidligere scanninger, så du kan følge med babys udvikling.
  • Flotte billeder i sort/hvid, samt evt. små videoklip.

Book tid online

Du finder ledige tider i vores online bookingkalender. Vi glæder os til at se dig!

»En tryg og personlig oplevelse«

Kristine og hendes mand valgte at komme tilbage til Ultralydklinikken for Gravide i forbindelse med graviditeten med deres andet barn, fordi de første gang havde oplevet stor tryghed.

Se med her, når Kristine fortæller om den gave det er, at få lov til at kigge ind i babys verden, og om den tryghed, det er at få bekræftet, at alt er som det skal være.

Vidste du?

Ultralydklinikken for Gravide er en lægefagligklinik, hvilket betyder, at alt vores personale har en specialiseret, sundhedsfaglig uddannelse. Hos os er du derfor altid sikret professionel og kompetent vejledning i forbindelse med din scanning.

Vurderer vi, at du har behov for videre behandling, har vi også mulighed for at henvise dig direkte til hospitalet.

»They do what they claim«

We had a lovely experience with them. They have a cooperative and friendly staff. They do what they claim. Very satisfied.

Asma | Trustpilot
♥♥♥♥♥

Find os på SoMe