fbpx

Fertilitetsscanning

Mange af vores gravide har vi fulgt allerede fra før, de blev gravide. Det er en stor glæde.

Har du brug for en scanning i forbindelse med fertilitetsbehandling i Danmark eller udlandet kan vi hjælpe dig. Vi scanner livmoder, livmoderslimhinden og æggestokke.

Der skrives en rapport, som du kan sende til din fertilitetslæge og vi optager en masse billeder og små filmklip, som du kan sende til din læge.

Varighed: 30 min.
Pris, inklusiv rapport: kr. 900,-

Varighed: 15 min.
Pris, eksklusiv rapport: kr. 600,-

Disse oplysninger kan du finde i din fertilitetsrapport

Vælger du scanningen på 30 minutter, skriver vi en rapport, som du kan sende til din læge. I rapporten vil der som standard stå:

  • Livmoderens mål, samt mål af slimhinden. Beskrivelse af, hvorvidt livmoderen er normal, eller med fx fibromer og hvor de sidder. Der vil også være en beskrivelse af slimhinden.
  • Æggestokkenes mål, og mål af de ledende follikler.

Skulle din fertilitetslæge ønske andre mål eller beskrivelser, så siger du blot det, når du kommer.

Ud over rapporten, tager vi billeder og laver små filmklip på 5 sek. til beskrivelse af livmoder og æggestokke.Billeder og film sendes til din e-mail straks efter undersøgelsen. Specielt de små filmklip er din fertilitetslæge glad for, da lægen meget nemt kan danne sig et billede af, hvordan det ser ud lige nu. Det vil for lægen være næsten, som om vedkommende scanner dig selv.

Vær opmærksom på, at vi kan ikke rådgive dig omkring medicin til din fertilitetsbehandling, eller hvilken behandling, som er bedst for dig. Det skal din fertilitetslæge gøre.

Book tid online

Du finder ledige tider i vores online bookingkalender. Vi glæder os til at se dig!

»Fantastisk sted«

Fantastisk sted med dygtigt og imødekommende personale, der giver sig god tid til den enkelte og til at forklare løbende gennem scanning. Vil til hver en tid anbefale Ultralydklinikken For Gravide til private scanninger.

Amalie | Trustpilot

♥♥♥♥♥

Find os på SoMe